Amsterdam, Nederland
30 nov. – 2 dec. 2017

‘De echte moeders en vaders van steden zijn de business leiders. In een gezin geeft de vader het voorbeeld als het gaat om het liefhebben van anderen. Hij geeft het voorbeeld met betrekking tot opofferingsgezindheid. De moeder bepaalt de atmosfeer in het huis. Wanneer deze twee samenwerken heeft het een grote invloed op het thuisfront. Stel je nu een stad voor. Wie bepaalt hoe hoog de lat wordt gelegd? Wie zijn de mensen die echt een effect hebben op de sfeer en het klimaat van gehele gemeenschappen? Normaal gesproken zijn dit de sleutel zakenmensen.’ Bill Johnson

Er is nu een krachtige beweging van God gaande in de marketplace. God is mensen aan het gebruiken, vooral zakenmensen, om krachtig hun gemeenschappen en landen te beïnvloeden.

Wij nodigen je uit om deel te nemen aan de allereerste Heaven in Business conferentie in Nederland. Ben je ondernemer, of ben je actief in de zakenwereld, dan zal deze conferentie je helpen leren hoe je een positieve impact op je omgeving kan hebben. Ontdek hoe Gods bovennatuurlijke invloed en transformerende kracht zichtbaar kunnen worden in je bedrijfsvoering en op je werkplek.

Share